Home about us services contacts us
Наши клиенти са мобилни оператори, интернет доставчици и системни интегратори, нуждаещи се от висококачествени услуги по изграждане и поддръжка на телекомуникационната инфраструктура.
прочетете още
Радваме се на стабилно партньорство с нашите клиенти, повечето от които - дългогодишни. Благодарим на клиентите си за високата оценка, която ни дават!
Булсатком АД
Телелинк АД
Вестител БГ АД
Комстрой Груп ООД
Балкантел ООД

Файбър Груп ООД обслужва мобилни оператори, интернет доставчици, кабелни телевизии и ситемни интегратори, предоставяйки пълен набор от висококачествени услуги за изграждане, поддръжка, развитие и управление на телекомуникационна инфраструктура. 

През последното десетилетие желанието за постоянна комуникация се превърна в неизменна потребност за всички нас. За да бъдат Вашите клиенти спокойни за възможността си да общуват, оставете грижата на нашия екип от високо - квалифицирани професионалисти, разбиращи напълно нуждите Ви и тези на Вашите абонати.

Опитът ни в цялостно изпълнение на мащабни проекти е доказателство за успешното ни партньорство с  най - надеждните телекомуникационни компании на пазара.

Предлагайки услуги по изграждане, поддръжка и управление на междуградски оптични трасета, абонатни оптични мрежи, базирани на FTTH (оптика до дома) и FTTB (оптика до сградата) технологиите, структурно окабеляване, сплайсване и измерване на оптични влакна, експлоатацията на нашите собствени колокационни центрове и тези на нашите клиенти, Ви предоставяме възможността  да работите само с една компания - от избора на концепция за предстоящо развитие на мрежите Ви, през цялостното изграждане, до последващата денонощна поддръжка.